Social 15 August 2007 13:29
TVR 2 va transmite in exclusivitate a cincea editie a festivalului Stufstock, care va avea loc in Vama Veche intre 16 si 19 august, informeaza NewsIn.

Postul TV va transmite zilnic imagini in direct de la festival, de joi pana duminica, de la ora 22.00 pana spre orele diminetii. In afara de concerte, postul de televiziune va difuza mai multe reportaje si interviuri din culise, sub titlul "Rasaritul ...din culise".

Cincizeci de trupe de heavy metal, rock, punk, jazz sau electro, printre care Cradle of Filth sau Toy Dolls vor urca pe scenele Stufstock Greenfest, eveniment ce a ajuns la a cincea editie.

Trupa de metal Cradle of Filth va canta la Vama Veche in prima zi a festivalului, cand vor urca pe scena si trupele romanesti Coma, Altar sau Luna Amara.

Pe 17 august vor concerta britanicii de la Toy Dolls alaturi de Zdob si Zdub, Zob, Timpuri Noi sau E.M.I.L..
In cea de-a treia zi va concerta trupa din SUA The Dandy Warhols. Tot pe 18 august vor urca pe scena de la Vama Veche Phoenix, Kumm, Travka sau Niste Baieti. Cap de afis al ultimei zi a festivalului vor fi cei de la Defunkt, dar vor mai concerta si Mircea Baniciu sau Fusion Core.

Varsta minima de acces la festival este de 14 ani, iar cei sub 14 ani trebuie sa fie insotiti de un adult care sa aiba biletul sau bratara de acces la festival. Copiii sub 10 ani au acces liber in incinta festivalului, numai insotiti de un adult.

Persoanele care au peste 60 de ani beneficiaza de intrare libera, daca prezinta un act de identitate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.