Social 14 August 2007 15:22
O femeie din Braila a izbit capul sotului ei cu propriul copil din cauza unei dispute. Aceasta si-a aruncat fetita de numai 1 an si doua luni din brate deoarece s-a infuriat pentru ca sotul nu o ajuta la treburile casnice, informeaza Antena 3.

Conform postului de televizine, femeia s-a intors ieri de la piata, tinand intr-o mana copilul si in cealalta plasele cu alimente. Ea si-a gasit sotul lenevind in fata televizorului si a aruncat cu propriul copil in sotul ei. Babatul si copilul s-au lovit astfel, cap in cap. In urma impactului, micuta s-a umplut de sange iar tatal a chemat imediat ambulanta..

Copilul a ajuns la spital cu multiple traumatisme cerebrale si a fost internat de urgenta la sectia de reanimare a spitalului clinic din Galati.

Medicii spun ca starea micutei este acum stabila, dar aceasta va ramane internata, pentru evitarea aparitiilor unor complicatii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.