Social 13 August 2007 01:27
Smbata dimineata, o tnara a murit dupa ce a cazut din tren, in apropiere de Caracal. Simona Ardeleanu avea 19 ani si era din Timisoara. Tnara se afla in tren, in drum spre mare, impreuna cu prietenul ei, un student nigerian. Politistii, din datele adunate pana in prezent, exclud suspiciunile de omor si urmeaza sa stabileasca cu exactitate circumstantele caderii celor doi din tren.
Sambata dimineata, la ora 5.50, un barbat anunta la 112 ca o fata a murit si nu stie unde se afla fiindca este intuneric. Isi aminteste doar ca era in tren, iar acum nu stie unde este. Politistii au intrat imediat in alerta si au reusit sa-l identifice pe apelant. Era un nigerian, in varsta de 24 de ani, student in anul doi la Facultatea de Medicina si Farmacie din Timisoara. El se afla la cativa kilometri de intrarea in Gara Caracal, in apropierea terasamentului de cale ferata. La 23 de metri de el se afla o fata care murise. Ea se numeste Simona Ardeleanu, in varsta de 20 de ani, din Timisoara. Nigerianul, Okoro John, prezenta mai multe lovituri la cap, abdomen si fracturi la picioare, specifice, spun anchetatorii, caderii din tren.

Combinatie mortala

Cercetarile au demarat imediat, iar anchetatorii au stabilit ca cei doi s-au urcat de la Timisoara in rapidul 992 cu destinatia Mangalia. Ei au calatorit in vagonul 10, compartimentul 100, desi cei doi aveau bilete in compartimentul 60. In momentul in care le-au fost verificate biletele, conductorul trenului a observat ca cei doi consumau Red Bull si whisky. L-a un moment dat, spune conductorul trenului, cei doi, singuri in compartiment, au tras perdelele si s-au inchis pe interior. La Craiova s-au urcat persoanele care aveau locurile rezervate in compartimentul 100. Cei doi tineri s-au rugat de calatori sa fie lasati singuri in acel compartiment oferindu-le chiar si bani pentru acest lucru. Avand in vedere distanta lunga pana pe litoral, cererea le-a fost refuzata, iar Simona si John au iesit pe culoar si au stat in capatul vagonului, in dreptul scarilor. Anchetatorii au stabilit ca trenul a trecut prin zona unde au fost gasiti cei doi in jurul orei 2.30, iar apelul a fost facut la ora 5.50.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.