Social 13 August 2007 01:02
Locuitorii Capitalei au fost in acest weekend la un pas de a ramane fara energie electrica dupa ce o magistrala de curent electric a fost avariata de o echipa de muncitori care lucra la stalpii de inalta tensiune de pe bulevardul Stefan cel Mare.
Mai mult, imediat ce cablul a fost perforat, din acesta a inceput sa curga uleiul de racire, oamenii legii sositi la fata locului fiind nevoiti sa izoleze zona pentru a evita o catastrofa.

Primii sositi la fata locului au fost politistii Sectiei 6, care au fost sesizati de cele intamplate de catre locuitorii din cartier. „Sambata, in jurul orei 13.45, muncitorii care efectuau sapaturi pentru fundatia unui stalp de sustinere a retelei electrice de alimentare a liniei de tramvai au intepat cu tarnacopul un cablu electric de inalta tensiune (110 KV)”, se arata intr-un comunicat al Politiei Capitalei.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.