Social 11 August 2007 00:30
"Redlight Prague", "cartierul rosu" al Pragai, le invita prin Internet pe romance sa practice prostitutia in capitala Cehiei.

Oferta le imbie sa se expuna in vitrine in "cel mai mare parc de distractii pentru adulti din Europa Centrala".

Castigurile nu sunt impozitate in Cehia, pentru ca fetele vor lucra ca "artisti activi", fara obligatii fiscale.

Praga incearca sa devina un al doilea centru al prostitutiei legale din Europa, dupa Amsterdam, asa
ca cehii au creat, dupa model olandez, un asa-zis "cartier rosu" sub forma unui parc de distractii pentru adulti, denumit chiar "Redlight Prague". Vizitatorii beneficiaza aici de servicii sexuale, in ShowPark, dar si de oferte mai soft gen "bikini party", "dream nurse party" sau "pijamas party". Iar pentru alte genuri de distractii exista shopuri erotice si baruri erotice.

Pentru aceste servicii, administratorii cehi ai parcului au nevoie de prestatoare si s-au gandit sa apeleze, pe langa cehoaice, la romance, unguroaice, ucrainence sau rusoaice. Iar conform povestirilor de pe forumurile cehe, chiar si la femei sud-americance.

Pentru fetele din Romania, cehii au creat un site special in care acestora li se dau toate datele necesare pentru a ajunge in Praga, la treaba. "Cu un click aici voi face toate aranjamentele necesare", astfel incepe aventura, intai electronica, spre Cehia.

Tarif standard: 50 euro pentru 30 de minute

Ce trebuie sa faca o tanara odata ajunsa acolo? In primul rand, sa stea intr-o vitrina si sa fie cat mai atractiva. "In fiecare zi, peste 300 de clienti solvabili vor trece printr-un coridor in jurul camerei dumneavoastra, in functie de sezonul turistic sau de zilele speciale din timpul anului; totusi, numarul vizitatorilor poate fi de cateva ori mai mare. Va adresati vizitatorilor si va sustineti programul privat in camera dumneavoastra. Veti stabili absolut singure personajul si tariful programului dumneavoastra. Puteti adopta modelul comun de 50 euro pentru 30 minute sau puteti fixa un pret mai mare". Cehii se obliga sa asigure "servicii de tip hotelier pentru menaj, schimbarea lenjeriei de pat si a prosoapelor, aprovizionarea minibarului" si, nu in ultimul rand, securitatea "lucratoarelor".


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.