Social 10 August 2007 00:58
O noua productie cinematografica in regia lui Gabor Csupo isi face aparitia pe piata."Podul catre Terabithia" este un film artistic adaptat dupa indragitul roman al Katherinei Paterson roman ce a castigat in 1978 Medalia Newberyin.

Walden Media si Walt Disney Pictures prezinta "Podul catre Terabithia" care ne introduce intr-o lume imaginara plina de fantastic si magie, lume in care traiesc cele doua prsonaje principale:Jess si Laslie.

Pe parcursul filmului povestea se invarte in jurul lui Jess Aarons si Leslie Burke care creeaza impreuna lumea din Terabithia, un regat imaginar, plin de tot soiul de fapturi magice.O criza neprevazuta se produce cand Jess pleaca pentru o vreme si iar Leslie se duce singura in Terabithia. Franghia se rupe, fetita ramane agatata deasupra raului involburat si, in final, se ineaca. Prietenia celor doi se incheie astfel in mod tragic, cu moartea prematura a lui Leslie.

Elementele fantastice sunt mult mai bogat prezente in film decat in carte, caci producatorii au considerat ca publicul de film are nevoie de un alt stil de relatare a povestii.

Pentru abordarea cinematica a romanului "Podul catre Terabithia", producatorii l-au ales pe regizorul Gabor Csupo stiind ca au nevoie de un regizor nobisnuit de inventiv care sa creeze o lume reala , intrepatrunsa cu un taram al fantezieide proportii extraordinare intr-o maniera care sa fie autentica si de mare intensitate emotionala.

Pentru a crea aceasta lume minunata a Terabithiei era nevoie de o distributie exceptionala.Josh Hutcherson joaca rolul lui Jess Aarons iar Anna Sophia Robb joaca rolul lui Leslie Burke .In scurta, dar remarcabila sa cariera, Josh Hutcherson, in varsta de 13 ani, a lucrat cu multi dintre cei mai mari actori si regizori de la Hollywood avand roluri in productii precum :Little Manhatan sau Kicking and screaming.AnnaSophia si-a facut debutul in film cu rolul Anna din filmul lui Christie Eckert Daddy's day avnd roluri si in filmele Drake and Josh si Charlie and the chocolate factory.

“Distributia este fantastica. Josh si AnnaSophia au interactionat excelent. Interpreteaza momente din viata reala si efectiv nu simti ca ar interpreta un simplu rol” a apreciat regizorul Gabor Csupo.

Din stralucitoarea distributie a productiei mai fac parte: Zooey Deschanel , in rolul Doamnei Edmunds, profesoara de muzica si arte frumoase, care recunoaste si cultiva talentul creator al lui Jess; si Robert Patrick in rolul lui Jack, tatal lui Jess Aarons.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.