Social 7 August 2007 10:56
Mai multe zone din Capitala au ramas fara curent electric

Din cauza ploii abundente si a vantului puternic, in sectorul 2 al Capitalei s-a produs o pana de curent. In jurul orei 8 si 15 minute, in zona Soselei Pantelimon precum si pe strazile adiacente mai multi consumatori au ramas fara energie electrica.

22 de localitati din Giurgiu au ramas fara electricitate

In Giurgiu a plouat abundent si mai multe gospodarii au fost inundate. Ploile care au cazut noaptea trecuta au lasat fara curent electric 22 de localitati.

Ca urmare a intesificarii vantului au fost afectate sase linii electrcie, 135 de posturi de transformare a curentului electric, iar 22 de localitati au ramas farar curent electric, mai ales in nordul judetului Giurgiu.

Apele - care au ajuns la o cota de 65 l/mp - au inundat 13 zone. In momentul de fata, Electrica lucreaza la repararea liniilor de inalta tensiune, iar Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ia toate masurile pentru a remedia situatia cat mai rapid, potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, Dragos Blanaru.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.