Social 7 August 2007 23:57
Dupa opt ani de brokeraj imobiliar, Radu Lucianu, partener executiv Eurisko, cistiga intre 5.000 si 10.000 de euro pe luna.
Denumit „cel mai bun prieten al dezvoltatorilor imobiliari“ in acest an, Radu Lucianu a strabatut un drum lung pina sa ajunga partener executiv la compania imobiliara Eurisko. Barbatul de 38 de ani isi aduce aminte ca prima lui angajare a fost in 1992, pe vremea cind era student in ultimul an de facultate. Firma care l-a primit ca inginer metalurgist stagiar, cu salariu de intrare de 75 de dolari, era fabrica Romprim, specializata in productia de caroserii. Dupa sase ani insa, Lucianu si-a luat inima in dinti, sase salarii de disponibilizare si a plecat din fabrica, fara sa stie exact ce va face. Si-a jurat insa ca atunci cind se va intoarce fie o va cumpara, fie o va vinde, fie ii va da foc. Nu i-a dat foc, dar pina la urma a vindut-o acum trei ani.

Somajul lui Lucianu din 1999 a durat doar citeva zile pentru ca, dupa trei telefoane, Lucianu a fost angajat de actionarul Eurisko, Ionut Dumitrescu, dupa cinci minute de discutie. La nici un an dupa ce se alaturase echipei imobiliare, mai precis in februarie 2000, Radu Lucianu reusea sa incheie prima mare tranzactie imobiliara din portofoliu, adica sa vinda 2.500 mp de birouri companiei Ericsson. In CV-ul sau se numara si alte proiecte de real estate cum ar fi Sema Parc, cea mai mare dezvoltare imobiliara din Capitala, ridicata pe locul fabricii Semanatoarea din Bucuresti, dar si vinzarea cladirii Millennium BC catre fondul britanic de investitii European Convergence Property Company, pentru 36,5 milioane de euro. Dupa sapte ani de munca sustinuta, cei care i-au vazut si i-au apreciat eficienta au fost cei din board-ul Eurisko, astfel ca in iulie 2006 Lucianu devenea partener executiv Eurisko, alaturi de Alexandra Dimofte.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.