Social 7 August 2007 13:33
Site-ul francofon TV5 propune vititatorilor doua pagini prin care sa isi imbunatateasca nivelul de cunostinte de limba franceza.

Apprendre.tv este o pagina care contine exercitii interactive de opt tipuri pentru nivel mediu, intermediat si avansat. Primul pas este sa vizionati un scurt film, apoi ordinati in functie de evenimentele prezentate cateva fraze ce compus poveste prezentata in materialul filmat. Trebuie retinut ca invataceii au la dispozitie si un dictionare on line ce poate fi consultat in cazul in care nu cunosc sensul vreunui termen.

Enseigner.tv este o pagina dedicata celor care predau limba franceza. Profesorii au la dispozitie aici mai multe materiale care-i pot ajuta pe dascali sa predea anumite notiuni de gramatica sau de civilizatie franceza. Tot aici va puteti afla mai multe si despre formarile organizate pentru profesorii de franceza.

In cazul in care doriti sa fiti mereu la curent cu noutatile ce apar pe aceste doua pagini, va puteti abona la newsletter.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.