Social 3 August 2007 00:28
In timp ce lupta pentru eliberarea Parcului Bordei, Primaria Sectorului 1 incalca normele de urbanism, avizand constructii ilegale.

Ce e ilegal in centru merge la periferie.

Cam asa s-ar traduce dubla masura prin care Primaria Sectorului 1 trateaza cetatenii care vor sa construiasca in Bucuresti.

In timp ce lupta pentru salvarea Parcului Bordei de betoanele lui Constanda, cea mai bogata primarie a Capitalei aproba cu ochii-nchisi constructii ce incalca flagrant Regulamentul de Urbanism al orasului si Codul Civil in Bucurestii Noi.

Dupa o reteta deja patentata in ultimii ani, constructiile ilegale se inalta, in ciuda reclamatiilor venite de la vecini sau in presa, iar primaria da asigurari ca va regla conflictele in instanta.

Primaria nu face ce zice

Familia Plaino si-a construit o casa in Bucurestii Noi, pe strada Oltenia, nr. 53A. Toate bune si frumoase pana in septembrie 2006 cand, la gardul lor, vecinii au inceput sa sape fundatia unei case.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.