Social 3 August 2007 00:25
Din cauza lucrarilor de asfaltare care se executa pe Drumul National 1, la kilometrul 133, circulatia rutiera intre Sinaia si Azuga a devenit un adevarat calvar.

In dreptul statiunii Busteni, drumarii au inceput lucrarile de asfaltare. Pe o distanta de aproximativ un kilometru se circula alternativ pe cate o singura banda pe sens.

Coloanele de masini se intindeau ieri pe cate 20 de kilometri pe fiecare sens de circulatie, iar drumul de la Predeal la Sinaia era parcurs in cateva ore.

Astfel, un drum cu autovehiculul de la Bucuresti la Sinaia dureaza, in prezent, aproximativ la fel de mult ca si la inceputul secolului, atunci cand cei care nu-si permiteau sa calatoreasca cu trenul alegeau varianta „molcoma”, a unei plimbari cu caleasca.

Numarul masinilor care tranziteaza Valea Prahovei va creste in weekend, ceea ce va ingreuna si mai mult traficul in zona.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.