Social 3 August 2007 23:19
„Dupa ea”, al debutantei Cristina Ionescu, va fi filmul care va deschide seria premierelor romanesti din aceasta toamna. Productia, care a castigat concursul Centrului National al Cinematografiei in 2004, ii are in distributie pe Victor Rebengiuc si Dragos Bucur.
El marcheaza pe langa debutul regizoarei inca doua debuturi, cel al actritei Lia Bugnar in calitate de scenarist de film si cel al solistei Dana Nalbaru in postura de actrita. Bucur joaca rolul unui barbat care lucreaza intr-o agentie de publicitate unde este numit responsabil pentru o importanta campanie.

Sotia il anunta ca e insarcinata, insa el nu isi poate scoate din minte chipul unei femei pe care a zarit-o pe strada. Dorinta de a o gasi pe necunoscuta il face sa isi puna in pericol casnicia si cariera. Dupa trei ani in care a jucat doar in productii straine, Marcel Iures revine pe marile ecrane intr-o pelicula romaneasca pe 28 septembrie.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.