Social 2 August 2007 01:00
Premiile cistigate de studenti le pot facilita obtinerea unui loc de munca bun dupa absolvire.
Cei mai buni studenti din domeniile economie, jurnalism, arhitectura, medicina, IT si drept se pot inscrie, pina pe 25 noiembrie, la cea de-a sasea editie a concursului Studentul Anului, unde pot cistiga premii intre 500 si 1.000 de euro. „La fiecare domeniu exista un mare premiu de 1.000 de euro, plus alte doua de excelenta, in valoare de cite 500 de euro”, a explicat Adina Marincea, PR Officer in cadrul asociatiei Voluntari pentru Idei si Proiecte.

Referitor la procedura de aplicare, Adina Marincea a explicat ca tinerii trebuie sa acceseze site-ul www.studentulanului.com, sa aleaga categoria de concurs, sa completeze formularul atasat si sa il trimita pe mail la adresa specificata, impreuna cu proba de concurs de pe domeniul la care s-au inscris rezolvata. “Juriul va incepe sa se uite pe dosare din 27 noiembrie pina pe 10 decembrie; se vor aprecia activitatile extracurriculare, dar si calitatea probei de concurs, care este deja afisata pe site”, a spus Marincea. Premierea celor sase studenti ai anului se va realiza pe 13 decembrie in cadrul Galei „Studentul Anului“, iar companiile care sustin financiar proiectul sint Fundatia Life for Life, Carpatcement, Pfizer, Softwin. „Sintem in discutii si cu alti parteneri pentru domeniile drept si arhitectura, dar inca nu sint finalizate”, a adaugat Marincea.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.