Social 2 August 2007 22:46
Haiducii de la Clejani au revenit in forta dupa o absenta de trei ani.
Reintoarcerea Tarafului Haiducilor in Bucuresti dupa o absenta de trei ani a fost un succes, desi chiar in seara zilei de 31 iulie s-au lasat frigul si vantul peste Capitala si la E-Uranus te simteai ca seara la mare. Oamenii au inceput sa vina de la ora 19, ocupand rapid locurile de la mese. Cei care au ajuns mai tarziu s-au vazut nevoiti sa fure scaune de plastic din randurile aflate in fata ecranului. Membrii Tarafului Haiducilor au semnat si ei condica din vreme. Insotiti de managerul lor, Stephane Karo, si de cativa copii dintre cei multi pe care ii are "clanul haiducilor", ei au stat la o masa largita, au baut si au plecat dupa o shaorma la Piata Cosbuc cu putin timp inaintea inceperii concertului.

La "Gadjo Dilo", filmul lui Tony Gatlif care s-a proiectat in debutul serii, toate locurile au fost ocupate. Era deja trecut de ora 23 cand s-a terminat filmul, dar atmosfera era gata instalata. Oamenii au revenit in dreptul micii scene din vecinatatea morii, iar cei care nu si-au tinut loc la mese s-au asezat direct pe jos, intampinandu-i pe artisti cu fluieraturi si aplauze. N-a fost nevoie de nici o incalzire, concertul a demarat abrupt, publicul a inceput sa danseze pe loc, iar haiducii s-au dezlantuit fara sa le pese ca microfoanele n-au mers perfect de la inceput.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.