Social 2 August 2007 17:03
Tabara de copiii de la Navodari s-a redeschis, astazi, dupa ce Autoritatea de Sanatate Publica a ridicat interdictia de functionare si a autorizat sanitar unitatea, transmite corespondentul NewsIn.

Directorul adjunct al Autoritatii Judetene de Sanatate Publica Constata, dr. Mihaela Dinisov, a declarat ca o echipa din care au facut parte si reprezentanti ai Ispectiei Sanitare de Stat au efectuat, miercuri, un nou control in unitatea de cazare. Ea afirma ca s-a urmarit remedierea deficientelor si au fost evaluate conditiile de cazare.

Tabara a fost renovata, iar circuitul alimentar in cantina a fost imbunatatit. Dr. Dinisov mai spune ca Inspectia Sanitara de Stat a intocmit documentatia pentru redeschiderea taberei de la Navodari si au fost evaluate in vederea avizarii 252 de locuri de cazare.

Medicii spun ca, din punctul lor de vedere copiii, care au inceput sa soseasca de miercuri pot fi cazati in conditii bune pe acestelocuri.

Tabara de la Navodari a fost inchisa timp de aproape trei saptamani pentru efectuarea de lucrari de reparatii si igienizare, dupa ce peste 100 de copii si profesori au servit masa in cantina taberei si au fost diagnosticati cu toxiinfectie alimentara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.