Social 31 Iulie 2007 22:50
Pelicula „Limani“, regizata de Alexandru Darie, va avea o actrita americana de lista A in rolul principal si un buget de cel putin trei milioane si jumatate de euro.
Lungmetrajul „Limani“ a primit de la CNC o finantare de 1.120.000 de lei, suma ce nu reprezinta nici 10% din bugetul estimat. „Va fi cu mult mai scump decit 'Restul e tacere>>. E un proiect-mamut. Un adevarat Everest al filmului romanesc“, ne-a declarat producatorul si scenaristul peliculei, Cristian Comeaga. „In cel mai auster caz, vom avea nevoie de cel putin trei milioane si jumatate de euro. Asa ca, dupa cum arata cifrele, cred ca va fi o coproductie. Nu vad unde s-ar putea gasi in Romania bani pentru o astfel de aventura.“ „'Limani>> e o minunata poveste de dragoste si moarte ce se desfasoara parte pe un transatlantic ce face drumul intre America si Europa si parte in Sulina anilor '30, oras cosmopolit in care se vorbeau 17 limbi. Va trebui sa refacem atmosfera aceea magica gen Panait Istrati“, a explicat regizorul Ducu Darie.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.