Social 28 Iulie 2007 23:38
Mihaela Ene povesteste cum a scapat de petele de pe fata cu ajutorul unei tehnici care stimuleaza celulele sa produca fibre de colagen.

Mihaela Ene, o femeie trecuta de 30 de ani, se numara printre pacientii care au incercat o tehnologie noua de intinerire a tenului, adusa de curand in Romania.

Este vorba despre laserul Cutera, un aparat care poate imbunatati aspectul pielii, corectand porii mariti, petele maronii de la nivelul fetei, urmele lasate de varicela sau de acnee. Mihaela este profesor si spune ca felul in care apare in fata elevilor sai conteaza mult pentru ea.

„Acum trei-patru ani mi-au aparut cateva pete de la soare. Initial am crezut ca sunt din cauza unei afectiuni la ficat, dar in urma unui control medical am aflat ca am pielea foarte sensibila. Am incercat sa repar petele cu ajutorul peelingului chimic, dar mai rau mi-am distrus unul dintre obraji”, povesteste Mihaela.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.