Social 28 Iulie 2007 15:32
Traficul este deja aglomerat pe drumul spre mare. Se circula cu greutate inca de vineri-dimineata la iesirea de pe autostrada A2 spre Constanta, in zona Cernavoda. Politistii atrag atentia ca spatiile de servicii nu functioneaza intre Drajna si Fetesti si le cer soferilor sa nu opreasca pe banda de urgenta, pentru a evita producerea unor accidente.

Cei care vor sa ajunga la mare in acest weekend pot folosi si rutele ocolitoare: DN2 - Bucuresti -Urziceni; DN2A - Slobozia - Harsova-Constanta; DN3 - Bucuresti - Fundulea - Lehliu ; DN3A - Drajna -Fetesti; DN3B - Chirana (intersectie cu DN2A) ; DN2A - Giurgeni - Harsova - Constanta.

Probleme de trafic sunt si pe DN1, in zona statiunilor montane, unde se circula bara la bara, dar si pe Autostrada Bucuresti-Pitesti, din cauza unor lucrari la kilometrul 36. In acest caz, alternativa este: DN7 Bucuresti - Titu - Gaesti - Pitesti.

Totodata, pentru evitarea aglomerarii sau a blocajelor in trafic ce pot aparea pe DN1, la iesirea din Bucuresti sau pe Valea Prahovei, se recomanda urmatoarele alternative: DN1A - Bucuresti - Buftea - Ploiesti - Cheia - Valenii de Munte-Sacele-Brasov; DN73 Bucuresti - Autostrada A1 - Pitesti -Campulung Muscel - Bran - Brasov sau DN71 Bucuresti - Targoviste - Fieni - Sinaia - DN1.


Despre autor:

Antena 3

Sursa: Antena 3


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.