Social 27 Iulie 2007 00:01
Avem brand de tara? Avem nevoie de asa ceva? "Evenimentul zilei" va propune o incursiune in valorile Romaniei la capatul careia sa aflam care ne sunt simbolurile cele mai puternice, cele mai definitorii.

Cu sau fara brand de tara oficial, francezii, de exemplu, au Turnul Eiffel. Americanii, Statuia Libertatii. Chinezii, Marele Zid. Rusii, Kremlinul. Personalitatea unei tari poate fi exprimata inclusiv printr-o puternica imagine-simbol.

Cat priveste Romania? Fiecare dintre noi a fost incantat, macar o data, de un lucru pe care l-a vazut in Romania. Fiecare dintre noi, vorbitorii de limba romana, are un loc al lui in aceasta tara, in care se simte mai altfel. Un loc despre care vorbeste cu mandrie, un loc cu care se faleste.

Un demers necesar

„Evenimentul zilei” porneste astazi un demers necesar. Vom incerca, impreuna cu dumneavoastra, cititorii nostri, sa identificam cele sapte minunui ale Romaniei.

Asa cum, in antichitate, grecii alcatuiau liste cu cele mai importante, cele mai frumoase locuri din lumea cunoscuta atunci de ei, asa cum, recent, 100 de milioane de oameni au ales cele sapte minuni ale lumii cunoscute acum, ne propunem sa aflam care sunt cele sapte minuni ale Romaniei.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.