Social 26 Iulie 2007 12:27
Compania de Autostrazi a decis ieri, ridicarea restrictiilor pe toata reteaua de drumuri nationale, incepand cu ora 11.00, pentru circulatia vehiculelor cu masa totala mai mare de 7,5 tone, restrictii instituite in ultima perioada datorita temperaturilor ridicate, informeaza NewsIn.
Reprezentantii Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania au declarat ca restrictiile au fost ridicate ca urmare a prognozei meteo a Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM).
Potrivit prognozei, maximele termice se vor incadra astazi intre 25 si 35 de grade, cele mai ridicate valori inregistrandu-se in Lunca Dunarii. Tot pentru ziua de joi meteorologii anunta minime termice cuprinse intre 12 si 22 de grade, cele mai scazute valori fiind prognozate pentru depresiunile intramontane. De asemenea, potrivit ANM, prognoza nu impune emiterea de atentionari si avertizari meteorologice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.