Social 25 Iulie 2007 23:27
Pina pe 27 iulie, amatorii de street art vor putea urmari concerte live si picturi „in progress“ deasupra TNB.
Timp de o saptamina, terasa La Motoare din Bucuresti gazduieste proiectul artistic „Puzzle Project“, aflat la cea de-a doua editie, conceputa ca un fel de tabara de creatie urbana. Pentru 2007, All Concept si Radio Guerrilla, organizatorii „Puzzle Project“, si-au propus sa transforme proiectul intr-un festival al artelor. Astfel, pe linga acelea plastice si graffiti, anul acesta spectatorii vor mai putea vedea proiectii video si o serie de concerte. Participantii trebuie sa ilustreze tema „Conflict?“, motiv pentru care au fost selectati artisti provenind din acele tari cu context politic sau social incordat - Israel, Marea Britanie, Germania, Turcia, Croatia, Palestina si Romania, explica George Bodocan, Project Manager.

Organizatorii si-au propus ca acest festival sa le dea artistilor din mai multe zone ale lumii ocazia sa „colaboreze timp de o saptamina, ca un exemplu al comunicarii prin arta, implicind disparitia barierelor si a granitelor si reprezentind o expresie a adevaratei globalizari“.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.