Social 25 Iulie 2007 23:24
In perioada 13-19 august se va desfasura la Sfintu-Gheorghe, in Delta Dunarii, cea de-a patra editie a Festivalului International de Film Independent „Anonimul“.
Anul acesta, Fundatia „Anonimul“ aduce la festival, drept invitati speciali, ultimii doi regizori care au cistigat cea mai importanta distinctie de la Cannes: Ken Loach, care a fost premiat in 2006 pentru „The Wind that Shakes the Barley“, si Cristian Mungiu, laureatul din 2007 pentru „4 luni, 3 saptamini si 2 zile“. De altfel, regizorul britanic va fi prezent la festivalul din Delta dupa ce filmul sau de Palme d'Or a deschis oficial editia trecuta a „Anonimului“. De data aceasta, Loach va participa la proiectia filmului „Tickets“, a carui regie o semneaza, alaturi de Abbas Kiarostami si Ermanno Olmi. Organizatorii au anuntat ca cei doi regizori vor raspunde intrebarilor publicului, dupa proiectiile de la Sf.-Gheorghe.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.