Social 23 Iulie 2007 23:37
Insetati, in ultimele zile, bucurestenii "au ras" rezervele de apa plata si minerala de pe rafturile marilor magazine.

Cateva baxuri de apa plata „Pi”, imbuteliata la cinci litri, alte cateva de apa minerala „Izvorul Minunilor” la doi litri sau apa frantuzeasca „Evian”, la jumatate de litru.

Aceasta era cam toata oferta raioanelor de apa din principalele centre comerciale din zona Baneasa, la sfarsitul saptamanii trecute.

Daca la Carrefour Feeria mai tronau pe rafturi cateva sticle ratacite de apa plata „Biborteni”, bucurestenii care au intrat ieri dupa-masa in magazinul Metro, din Baneasa, n-au fost la fel de norocosi: nicio sticla de apa pe rafturi.

Nici la Selgros oferta nu depasea cele cateva baxuri de apa „Pi” la cinci litri. Potrivit unui reprezentant al raionului, cererea bucurestenilor pentru aceste produse a depasit cu mult stocurile furnizorilor.

„Noi am cerut pentru sfarsitul de saptamana mai multa apa ca in orice alta zi, insa ne-au venit doar zece paleti. Speram sa mai primim maine dimineata.”


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.