Social 21 Iulie 2007 00:03
Pe terasa „La Motoare" de la TNB incepe Puzzle Project Art Festival

Weekendul acesta se anunta plin de culoare si muzica. Terasa „La Motoare" din Bucuresti gazduieste festivalul Puzzle Project Art, care va reuni intre 20 si 27 iulie artisti plastici, trupe muzicale si DJ din noua tari.

Proiectul artistic Puzzle Project, care anul trecut a decorat cu graffiti un perete de pe terasa Teatrului National Bucuresti, a ajuns la a doua editie sub forma de festival. Puzzle Project Art Festival va reuni ar­tisti plastici, precum si trupe muzicale si DJ din noua tari.

Evenimentul se va desfasura intre 20 si 27 iulie pe terasa "La Motoare" de la TNB si va cuprinde mai multe categorii: arte plastice, muzica si proiectii video. si-au anuntat prezenta artisti plastici din Romania, Turcia, Palestina, Israel, Croatia si Marea Britanie. Acestia vor performa sub tema "Conflict?", intrebare la care vor raspunde cu totii prin concepte creative.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.