Social 21 Iulie 2007 00:01
Festivalul de strada "ApaAerFoc", organizat de Institutul Cultural Roman, continua si in acest weekend in aer liber

Teatro Ka isi deschide "aripile" la Bucuresti, astazi si maine, de la ora 19.00, in Parcul Tineretului, in cadrul festivalului "ApaAerFoc". „Aripa destinului" (Asas do destino) este un spectacol jucat de actori, la inaltime, pe picioroange. Omul, un acrobat prin propria viata, aude in interior vocea unui inger. Fiinta se intrupeaza apoi, aparandu-i in fata. Sau poate e doar pura imaginatie...

Piesa este un veritabil tablou al vietii si al mortii

Compania de teatru care poarta numele unei divinitati egiptene, zeul Ka, poetizeaza spatiul urban, conectandu-l la o sursa primara de mister­.­ ingerul aluneca discret, aproape neobservat, deasupra­ lumii in care traieste un batran aflat in ultimele clipe ale existentei. in fata mortii, sufletul nu ramane singur, fiind calauzit spre Paradis.

Gestul si culoarea se imbina dinamic, intr-un spectacol opulent, de o fantezie baroca si o tehnica perfecta. Teatro Ka s-a infiintat in 1986, la Paris, iar din 1999 s-a stabilit in Portugalia.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.