Social 21 Iulie 2007 13:41
Cinci puncte de prim-ajutor dotate cu aer conditionat, apa rece si gheata au fost infiintate la nivelul Serviciului de Ambulanta Bucuresti, pentru a oferi consultatii de urgenta, tratament si sfaturi medicale in regim gratuit, informeaza NewsIn.
In plus, in incita sediului central al Ambulantei Bucuresti, dar si in substatii va fi permanent un medic sau asistent medical, cu truse de interventie, medicamente de urgenta si materiale sanitare, iar pacientii se vor putea prezenta direct la sediile SAMB unde sunt amenajeate aceste puncte de prim ajutor.

Centrele au fost stabilite, potrivit comunicatului SAMB la substatia sector 1, strada Pajurei 15 A, in sediul Cresei Jiului, sediul central SAMB sector 2, strada Mihai Eminescu, nr 226, etaj 1 la cabinetul medical, substatia SAMB sector 3, strada Lunca Bradului Nr 1A in sediul cresei Titan 4, substatia SAMB sector 5, stada Leresti nr 22, in sediul cresei “Sf. Stelian”, substatia SAMB sector 6,strada Craiesti nr 1, in sediul cresei Nr 13.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.