„Visul“ lui Dan Puric face parte din spectacolele mult asteptate la prima editie a Festivalului International de Teatru Liber, desfasurat la Sibiu in perioada 20-22 iulie. Dupa numeroase reprezentatii de succes in Romania, Franta, Marea Britanie, Austria, Coreea de Nord sau Republica Moldova, limbajul scenic al lui Puric, situat intre pantomima, teatru-dans si teatru-gest, revine in Capitala Culturala Europeana vineri seara, pe scena Teatrului Gong. Tot in prima zi de festival, artistii de la Teatrul „Eugene Ionesco“ din Slatina prezinta „Scaunele”, iar Teatrul Metropolis Bucuresti aduce pe scena sibiana piesa “No One”. Seara, spectacolul se muta in aer liber, mai precis in Piata Mare, unde, de la ora 22.00, Compania WallArt prezinta spectacolul „Agamemnon“, urmat de un joc de artificii.

„Ludwig Nicolo&Jo“, al lui Radu Gheorghe, invita iubitorii artei scenice sa descopere noi modalitati de exprimare artistica in cea de-a doua zi a Festivalului de teatru liber. Concertul Anca Parghel si spectacolul „Eumenidele“ din Piata Mare completeaza programul de simbata, care se va incheia in Parcul Tineretului cu pantomima „C'est la vie!“ a Teatrului Strada din Brasov.

Ultima zi a festivalului de la Sibiu este cea de duminica, atunci cind organizatorii propun un maraton de spectacole. „Hell“ (Compania de Teatru D'Aya), „Sinucigasul“ (Teatrul Strada) si „Crize“ (Bucuresti) vor aduna publicul in salile de teatru, pentru ca apoi „Hoeforele“, al Companiei Artistice WallArt, sa incheie festivalul in Piata Mare, de la ora 21.00.