Social 19 Iulie 2007 23:47
Prima editie a Festivalului International al Teatrului Liber incepe maine la Sibiu, in cadrul programului Capitala Culturala Europeana. Pe agenda evenimentului figureaza productii precum "Visul" lui Dan Puric sau "Ludwig, Nicolo & Jo" de Radu Gheorghe.
Festivalul (20-22 iulie) le ofera celor implicati, potrivit organizatorilor (Primaria Municipiului Sibiu si Casa de Cultura din localitate), posibilitatea de a experimenta teatrul contemporan ca o noua modalitate de exprimare artistica. In locatii special amenajate (Teatrul Gong, Casa de Cultura a Sindicatelor, salile Casei de Cultura a Studentilor, Sala Thalia), dar si in aer liber (Piata Mare, Piata Mica, Bulevardul Nicolae Balcescu), pe durata celor trei zile de festival vor fi prezentate spectacole sustinute de trupe independente din tara si de peste hotare. Printre spectacolele din cadrul festivalului se numara "Visul" de Dan Puric (20 iulie, la Teatrul Gong), "Trilogia din Belgrad", o productie a Teatrului National din Targu Mures (21 iulie, la Teatrul Gong) si "Ludwig, Nicolo & Jo" de Radu Gheorghe (21 iulie, la Casa de Cultura a Sindicatelor Sibiu).


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.