Social 16 Iulie 2007 02:02
Universitatile din tara au inceput preselectia pentru viitorii studenti.

Universitatile din Bucuresti au inceput in weekend inscrierile pentru admitere. Politehnica a deschis portile viitorilor studenti de sambata, 14 iulie, si le va tine tot asa pana pe 18, timp in care se vor depune dosare ori se va da examen, in functie de cerintele fiecarei facultati in parte. Toate cele 13 facultati ale Politehnicii scot la concurs 4.743 de locuri subventionate de la buget si 1.175 cu taxa.

Absolventii de liceu se pot inscrie la facultate pe baza adeverintei de absolvent pe care este aplicata vechea stampila a Ministerului Educatiei. Conducerea institutiei a cerut universitatilor sa accepte si actele cu vechea stampila pentru ca elevii sa nu piarda admiterea.

La Politehnica te inscrii de-acasa

Dupa doua zile s-au inscris deja 2.518 de studenti. „Noi am informatizat complet inscrierea, iar studentul are posibilitatea sa se preinscrie, de la calculatorul lui, la facultatea si sp-ecializarea dorite. In perioada de inscriere vine la noi si doar valideaza alegerea facuta, depunand actele”, a declarat rectorul Universitatii Politehnica, Ecaterina Andronescu


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.