Social 16 Iulie 2007 22:39
Despre "Cantec de leagan", publicata in editia americana in 2002 si tradusa de atunci din Brazilia pana in Rusia, autorul spune ca este mai dura decat "Fight Club".
Acum ea apare si la Editura Polirom. Autorul lasa un fir de disperare sa se strecoare pe sub povestea celor patru personaje care au intrat in posesia unei arme de distrugere in masa. Arma nu este altceva decat un stravechi cantec de leagan african, care produce moartea oricui ii este recitat, verbal sau chiar in gand.

Carl Streator, jurnalistul care descopera cantecul letal, asista la propria sa transformare intr-un criminal in serie si, pe de alta parte, il sperie gandul ca intreaga omenire ar putea fi rasa de niste versuri. Isi face alti trei aliati, fiecare cu propriul sau interes, pentru a gasi si distruge fiecare exemplar din cartea unde a gasit cantecul.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.