Social 14 Iulie 2007 23:39
Nu lua de bun tot ce cumperi. Pune-ti imaginatia la bataie si personalizeaza obiectele pe care le folosesti cel mai des dindu-le mai multe functii si culori.
Obiectele personale pot avea mai mult decit o functie instrumentala atunci cind sint personalizate. Laptopurile, masinile, consolele de jocuri, frigiderul sau chiar toaleta pot fi imbunatatite atit din punct de vedere tehnic, cit si vizual. Sint deja companii care s-au specializat pe customizarea closetelor carora le ataseaza DVD playere sau minicomputere pentru acces mai usor, dupa ce, eventual, au fost incrustate cu pietre pretioase sau vopsite in culorile preferate.

Un model de Trabant poate deveni cea mai cool masina din orice intersectie, cu un motor nou-nout, cu caroseria putin modificata si niste culori pe masura. Ultima tendinta in materie de masini este sistemul „Pimp My Heart“, care amplifica sunetul batailor inimii soferului in timp real cu ajutorul unei interfete cu un sistem audio foarte performant. Inventia redefineste practic relatia sofer-masina.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.