Ana Maria Spanu, o fetita de 11 ani, din comuna doljeana Cetate, a ramas insarcinata in urma unui viol. Fetita este eleva in clasa a V-a la scoala din localitate. In luna octombrie a anului trecut, fetita se ducea la gradina la mama ei. Pe o vale din apropiere, ea spune ca a fost batuta si violata de catre un baiat din sat, insa Ana Maria nu a spus pana acum nimanui pentru ca i-a fost rusine.

"Ma duceam la mama la gradina si intr-o vale din sat m-am intalnit cu acest baiat. A tras de mine, m-a lovit cu palmele peste fata, pentru ca incercam sa fug si m-a violat. Mi-a sucit mana si mi-a zis ca daca spun la cineva ma omoara", povesteste Ana Maria. Copila mai spune ca baiatul care a violat-o este Daniel Costinel Oprisoreanu, de 17 ani, iar de atunci traieste o adevarata teroare. Abia in urma cu doua saptamani, mama fetitei a observat ca burta Anei Maria a inceput sa creasca. Ea a luat fetita si a dus-o la medic, iar acesta a ramas inmarmurit cand a vazut ca fetita de numai 11 ani este insarcinata in luna a V-a. Abia atunci, fetita a povestit cum a fost obligata sa intretina raporturi sexuale.

"Eu am aflat ca este insarcinata abia dupa ce am dus-o la medic. Nu pot sa cred ce i s-a intamplat copilului meu. Are abia 11 ani si poarta in pantec un copil. A fost violata si nu ne-a spus nimic de rusine. Acum, i s-au luat probele ADN si au fost trimise la Bucuresti la analiza. Nu stiu ce voi face, ca fata nu mai poate merge la scoala. Ii este rusine si toti copiii rad de ea", spune mama fetitei, Rodica Spanu. Femeia mai spune ca s-a gandit sa se mute din localitate pentru a scapa de rusinea la care este supusa de catre localnici. Ana Maria Spanu se afla acum internata in Spitalul Judetean de Urgenta Craiova. Medicii spun ca bebelusul nu s-a format inca, desi este in luna a V-a, din cauza faptului ca fetita a luat antibiotice pe timpul sarcinii. Ei cred ca minora ar trebui operata deoarece risca sa-si piarda viata pentru ca nu suporta o sarcina la varsta de 11 ani.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.