Social 10 Iulie 2007 14:01
Trei copii sunt tinuti nemancati si batuti zilnic, chiar de parintii lor.

Micutii au reusit sa supravietuiasca pana acum din mila vecinilor. Copiii au varste cuprinse intre 3 si 8 ani si traiesc in Gorj, intr-o saracie lucie.

Camera lor a devenit un cotet de gaini, iar copii dorm laolalta cu closca de pui. Cat e ziua de lunga, micutii sunt lasati singuri acasa si nu mananca aproape nimic. Tatal lor munceste cu ziua prin sat, iar vecinii spun ca aproape toti banii pe care ii castiga sunt dati pe bautura. Cand se intoarce acasa, barbatul isi varsa nervii pe copiii sai si ii loveste cu pumnii si picioarele., informeaza Antena 3.

Cei de la Protectia Copilului spun ca vor face tot posibilul ca acesti copii sa fie luati de la parintii lor. De foame, copiii vin si bat in portile oamenilor pentru a cere mancare. Parintii nu recunosc absolut nimic, de teama ca autoritatile le pot lua copiii, dar mai ales alocatia pentru cresterea lor. Familia asteapta acum un al patrulea copil, care probabil va acea aceeasi soarta ca a celorlalti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.