Social 9 Iulie 2007 23:17
"Tragedia lui Carmen" dupa Bizet in adaptarea lui Peter Brook si Marius Constant, in regia lui Ion Caramitru si scenografia Mariei Miu, va avea premiera la Sibiu pe 12 iulie, in Curtea Interioara a Muzeului de Istorie, alte reprezentatii fiind programate pentru 13 si 14 iulie si 7, 8 si 9 august a.c.
Proiectul reprezinta o initiativa a unor importanti artisti romani de a prezenta la Sibiu un spectacol de anvergura pentru a marca evenimentul "Sibiu - Capitala Culturala Europeana 2007". Conform organizatorilor, este vorba despre un proiect dedicat tinerilor, care promoveaza si exploateaza creativitatea tinerilor artisti. O noua viziune asupra unei opere clasice, un spectacol flexibil organizat in spatii neconventionale. Aceasta inedita combinare a celor doua domenii, teatru si opera, reprezinta o formula provocatoare care va stimula creativitatea si ingeniozitatea atat a participantilor la proiect, cat si pe cea a spectatorilor.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.