Social 7 Iulie 2007 01:05
La ora actuala, Viagra pare a fi solutia miraculoasa contra tulburarilor de erectie. Dar minuni face si un pahar cu suc de rodii.
In ultimii ani, faima pastilelor albastre a facut inconjurul lumii, a salvat mii si mii de cupluri, a redat speranta unui numar impresionant de barbati cu tulburari de erectie. Este practic imposibil sa se precizeze cate week-end-uri in doi au reusit pe deplin datorita acestei pastile. Nu este nici o exagerare, in conditiile in care la ora actuala este in continua crestere numarul barbatilor intre 30 si 35 de ani care prezinta aceasta disfunctie sexuala. si iata ca doar cu un pahar cu suc natural din rodii poate contribui la reglarea acestei tulburari sexuale, atat de frecventa in ultimii ani.

Harin Padman-Nathan si colaboratorii sai de la Universitatea California din Los Angeles (UCLA) au selectionat 53 de barbati diagnosticati cu tulburari usoare sau moderate de erectie. Timp de o luna, barbatilor li s-a dat sa bea in mod voluntar un pahar de 250 de mililitri cu suc de rodii zilnic. Au urmat doua saptamani de pauza, dupa care voluntarii, fara sa stie, au primit un placebo cu gustul si culoarea rodiei, nefiind totusi suc de rodie. Dupa fiecare etapa a studiului, cercetatorii au stabilit performantele sexuale ale barbatilor cu ajutorul unei scale numite International Index of Erectile Function si al unui chestionar de evaluare.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.