Social 6 Iulie 2007 14:18
Trei barbati cu varste cuprinse ntre 17 si 29 de ani, din comuna Smardan, situata n imediata apropiere a combinatului siderurgic Arcelor Mittal Galati, au fost prinsi in cursul zilei de astazi de catre jandarmi n timp ce ncercau sa scoata de pe platforma industriala sapte tone de fier brut.

Fierul furat era sub forma de tevi cu lungimi de 2-3 metri si placi stantate. Marfa urma a fi comercializata la un centru de colectare din zona. Purtatorul de cuvant al Jandarmeriei galatene, lt. Costin Barbu, a declarat ca furtul fusese comandat de o terta persoana, insa autorii infractiunii nu au recunoscut acest lucru. Unul dintre hoti este recidivist.

"Cei trei se numesc Viorel L., 29 de ani, Liviu V., 17 ani, si Sandu B., de 29 de ani, toti fara ocupatie si cu domiciliul in localitatea Smardan, ultimul executand chiar si o pedeapsa de patru ani si doua luni tot pentru furt", a afirmat lt. Costin Barbu. Jandarmii le-au intocmit celor trei actele premergatoare inceperii urmarii penale pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, dosarul urmand a fi inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Galati.

Toate cele sapte tone de fier brut sustrase din combinat, in valoare de 3.000 de lei, au fost returnate companiei siderurgice, informeaza NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.