Social 6 Iulie 2007 23:36
De pe 4 pana pe 7 iulie, Centrul Cultural Francez si Centrul Cultural German organizeaza in Piata Traian din Timisoara evenimentul StradArt, realizat in colaborare cu artisti invitati din Franta, Germania, Romania, cu asociatii si organizatii active in domeniul social, propunand ateliere de arta contemporana tuturor copiilor si tinerilor care transforma strada in teren de joaca pe timpul vacantelor, precum si un program artistic deschis publicului larg.
Spatiul urban timisorean este tot mai mult valorificat de catre actorii culturali locali, dar si de catre municipalitate, ca spatiu alternativ pentru manifestari artistice diverse. Dupa un proiect cultural comun de animare a parcurilor si gradinilor timisorene in 2006, Centrul Cultural Francez si Centrul Cultural German din Timisoara doresc in acest an sa contribuie la revitalizarea prin actiuni de arta contemporana a unui spatiu urban generos si frumos, dar sarac din punct de vedere cultural: Piata Traian.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.