Social 5 Iulie 2007 01:58
Ascultatorii Radio Total au avut ocazia sa asculte ieri, pe parcursul intregii zile, toate melodiile trupei Compact - "Fata din vis", "O noapte si-o zi" , "Cantec pentru prieteni" si nu numai.

Ceea ce este important de stiut este ca in ziua de 4 Iulie, Radio Total nu a sarbatorit independenta SUA, ci ziua Compact, ziua Teo Peter. Evenimentul a fost anuntat ca o initiativa a postului de radio, o campanie ce a culminat cu un dans pe muzica trupei in fata Ambasadei SUA, in memoria Compact si Teo Peter. in jurul pranzului, timp de 15 minute, membrii postului de radio au fost prezenti in fata Ambasadei SUA si au dansat pe o melodie a trupei.

Directorul de programe Bogdan Popescu a inmanat un cadou catre Ambasadorul SUA... un CD Compact - "In memoriam"!

Radio Total a mai desfasurat aceasta actiune la inceputul anului 2006, cand s-a dat verdictul pentru cazul Teo Peter. incepand cu ziua de 4 Iulie 2007 , campania "Un 4 Iulie Compact" va avea loc an de an, pana cand va exista dreptate, morala si atitudine.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.