Social 5 Iulie 2007 00:56
Guvernul ar putea decide in iulie cresterea cu 7% a pretului apei livrate de Administratia Nationala Apele Romane (ANAR), ca urmare a evolutiei coeficientului de inflatie si a necesitatii cresterii veniturilor administratiei, a declarat, pentru NewsIn, directorul ANAR, Marius Postelnicescu.

"Vreau sa discut cu ministerele de resort si sper ca luna aceasta sa putem pune pe masa Guvernului proiectul de hotarare spre aprobare", a spus Postelnicescu. Potrivit acestuia, masura cresterii pretului la apa bruta livrata de ANAR este una care ar fi trebuit luata inca de la sfarsitul anului 2006 si este determinata, in primul rand, de evolutia inflatiei. Marius Postelnicescu anunta, imediat dupa preluarea functiei de director general al ANAR, ca una dintre prioritatile stabilite este aceea de crestere a veniturilor administratiei prin marirea contributiei la apa bruta livrata clientilor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.