Social 4 Iulie 2007 23:47
Este la moda cumpararea unei garsoniere intr-un bloc nou si recompartimentarea ei.
In ansamblurile rezidentiale aflate in constructie, primele locuinte vindute sint garsonierele. „In fiecare proiect garsonierele au fost cel mai bine vindut tip de apartament, acest fapt datorindu-se in primul rind pretului de achizitie mai scazut si apoi faptului ca acest tip de apartamente e mai usor de revindut“, arata un raport al companiei imobiliare Colliers. Exista si un alt motiv pentru care garsonierele sint mai cautate. „Sint proprietari care prefera sa achizitionize garsoniera pentru a o compartimenta astfel incit sa se obtina un apartament cu doua camere“, ne-a spus Alina Dinu, arhitect in cadrul firmei Breneka.

Compartimentarea este posibila si datorita faptului ca garsonierele noi au suprafete generoase, aproape egalind apartamentele cu doua camere din blocurile vechi. Compartimentarea se poate face cu pereti din caramida, din rigips, precum si din caramizi normale sau caramizi din sticla. „Cea mai la indemina solutie este reprezentata de structura metalica usoara cu pereti din placi de rigips“, a amintit Alina Dinu.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.