Social 3 Iulie 2007 00:34
Bucurestenii vor avea de indurat doi ani de cosmar pentru ca majoritatea strazilor din Capitala au intrat in lucrari de modernizare sau reabilitare. Blocajele in trafic la orele de varf au devenit deja o obisnuinta, iar oamenii care merg dimineata la serviciu intarzie de multe ori. Nervii din trafic s-au accentuat pe perioada verii, cand se lucreaza in toate zonele, iar zeci de artere principale sunt ocupate de constructori.
Edilii au explicat ca acesta este pretul ce trebuie platit de bucuresteni pentru a avea o infrastructura pe care sa se circule in conditii bune. Primarul Videanu a spus inca de anul trecut ca 2007 si 2008 vor fi anii in care se vor executa cele mai multe lucrari, iar spre sfarsitul mandatului sau se va putea circula in conditii mai bune, fara blocaje la tot pasul. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, se construiesc noi pasaje, se repara strazile actuale, se modernizeaza acolo unde este posibil si se creeaza noi locuri de parcare.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.