Social 3 Iulie 2007 14:03
Ce aduce nou oferta de anul acesta in materie de vacante externe?
Radu Morariu, General Manager, Eximtur

Eximtur a promovat anul acesta mult mai mult serviciile turistice specializate. Astfel doua dintre produsele noastre : Deluxe (cu unitati de cazare de top) si Case de Vacanta (apartamente/case de vacanta in regim self-catering) au inregistrat un interes desosebit din partea clientilor.

Alin Burcea, Presedinte, Paralela 45

Exista o oferta mult mai mare pe piata, mult mai multe pachete externe, cu 50% in plus fata de anul trecut. Exista o abundenta de chartere din tara - 8 din Timisoara, 10 in Cluj, 1 in Sibiu, 1 in Targu Mures, iar aceasta tendinta ascendenta va continua.

Ana Maria Moanta, Marketing Manager, Marshal Turism

An de an incercam sa facem cunoscute turistilor romani tot mai multe locuri din lumea intreaga: orase, insule, cluburi de vacanta. Sunt multi cei care au descoperit ca este minunat sa te relaxezi pe un vas de croaziera, facand turul Marii Mediterane sau al Marii Caraibelor. Sunt multi cei care si-au dorit aventura si au ales un circuit in Nepal.

Cristina Irimia, Director Marketing, J'Info Tours

Mai multa varietate, preturi foarte atractive negociate de J'info Tours la un volum mare de calatorii. Saptamanal calatoresc prin firma noastra in vara minim 1000 de turisti.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.