Social 29 Iunie 2007 00:07
Soferii vor circula cu restrictii pe sos. stefan cel Mare si Bd. Iancu de Hunedoara.

Pe 2 iulie vor demara lucrarile de reabilitare a liniei de tramvai si a strazilor.

Timp de cinci luni, soferii care circula pe soseaua Stefan cel Mare si Bd. Iancu de Hunedoara vor trebui sa se inarmeze cu multa rabdare pentru ca vor incepe lucrarile la infrastructura si se va ingreuna traficul. Edilii au anuntat ca, incepand de pe 2 iulie, se vor introduce restrictii de circulatie pe portiunile care vor intra in lucru.

Traficul rutier nu va fi oprit total, insa soferii vor trebui sa ocoleasca portiunile de drum in lucru. Din aceasta cauza e usor de imaginat ca traficul, si asa supraaglomerat, se va transforma intr-unul de cosmar. Timpul de deplasare va creste, iar nervii soferilor vor fi pusi la grea incercare pentru ca spatiul pe care se va putea circula va fi restrans.

Modernizare totala

De la inceputul saptamanii viitoare vor demara lucrarile de modernizare a sistemului rutier si a infrastructurii liniilor de tramvai pe Bd. Iancu de Hunedoara si sos. stefan cel Mare. La acestea se adauga lucrarile de reconfigurare a liniilor de tramvai din Pasajul Obor. Din aceasta cauza, se va intrerupe circulatia tramvaielor si se va restrictiona traficul rutier general. Edilii au estimat ca santierul se va incheia abia la sfarsitul lunii noiembrie. Constructorilor li s-a cerut sa marcheze zonele de lucru, iar soferii se vor orienta dupa indicatoare care vor inlesni deplasarea printre zonele in lucru.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.