Social 29 Iunie 2007 22:54
Pelicula lui Cristian Mungiu, "4 luni, 3 saptamani i 2 zile", premiata cu Palme d'Or la Cannes, va rula alaturi de filmul "Secret Sunshine", pentru care Jeon Do-yeon a castigat premiul de actorie la Cannes 2007, in festivalul de film de la New York, potrivit hollywoodreporter.

Festivalul va fi deschis de comedia lui Wes Anderson "The Darjeeling Limited", iar in program se afla si filmul fratilor Coen, "No Country for Old Men".

Cele doua filme premiate la Cannes in 2007 au fost anuntate acum pentru a pune capat zvonurilor legate de prezenta lor la prestigiosul festival de la New York, a anuntat presedintele Film Society of Lincoln Center si directorul de program Richard Pena.

Pena si colegii sai din comitetul de selectie au ales opt din cele aproximativ 25 de filme ce vor fi prezentate in perioada 28 septembrie-14 octombrie si vor da publicitatii programul complet la inceputul lunii august.
Premiera in SUA a filmului romanesc va fi stabilita in functie de data la care filmul va rula in festival.

Pelicula a avut deja premiera in Italia si SUA, in festivaluri. Filmul va rula in Franta la sfarsitul lunii august, iar in cinematografele din Romania va intra in septembrie, data exacta nu a fost inca stabilita, informeaza NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.