Sute de bucureteni care locuiesc pe Bulevardul Unirii au stat ore intregi fara curent electric. Dup ce furtuna de acum doua nopti i-a lsat fara curent electric, alimentarea cu energie a fost reluat abia noaptea trecuta in jurul orei doua. Si asta dupa mai multe incercari esuate ale echipelor de la Electrica de a remedia defectiunea.

Printre locuitorii afectati de lipsa curentului s-a aflat si Valeriu Turcan, purtatorul de cuvant al Presedintiei: "Stiam ca nu mai e curent. Nu stiu cum fac fata batranii care poate chiar au nevoie de ceva in perioada asta. Ieri a fost furtuna, insa astazi nu stiu ce ar mai putea s fie".

Dup aproape 24 de ore in care furnizarea electricitatii a fost in reprize, oamenilor inca le era teama sa isi puna in fuctiune aparatele electrice, de frica puseelor de tensiune.

Directorul DEE, Georghe Nicolaescu, promite insa ca toate defectiunile se vor remedia. Vor exista scurte intreruperi de curent, pentru legarea unor cabluri, dar situatia este sub control, asigura acesta. In acest moment, spune Nicolaescu, cu lipsa de curent se confrunta doar o zona restransa din cartierul Militari.