Social 27 Iunie 2007 02:01
Editia a 36-a a acestui eveniment muzical, care se desfasoara la Piatra Neamt, va avea loc in perioada 30 iunie-7 iulie.
In acest an, multe dintre concerte vor avea loc in aer liber, in Piata Turnului lui Stefan cel Mare. Deschiderea manifestarii va avea loc sambata, la ora 19.00, cand orchestra simfonica �Mihail Jora� din Bacau, dirijata de Ovidiu Balan si care il are ca solist pe violonistul german de origine romana Stefan Tarara va sustine un concert in aer liber.

Pe afisul editiei din acest an a Vacantelor Muzicale figureaza nume mari, cum ar fi sopranele Cellia Costea si Marina Krilovici, naistul Gheorghe Zamfir, dirijorul Ovidiu Balan, corala Cantores Amicitiae, violonistul Sherban Lupu, cantaretul de muzica pop Marcel Pavel, trupele Sistem si Slang. Presedintele de onoare al acestei editii a Vacantelor Muzicale este Ioan Holender, directorul Operei de stat din Viena, iar presedintele este soprana Marina Krilovici.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.