Social 26 Iunie 2007 01:43
Actorii varstnici au dificultati in a-si duce rolurile la bun sfarsit din cauza caldurii din salile de spectacol

Pentru actori, in aceasta perioada este foarte greu sa faca fata caldurii infernale din salile de spectacol, majoritatea nefiind prevazute cu aparate de aer conditionat. Nici pentru spectatori nu este usor, la un moment dat fiind imposibil sa te mai concentrezi la actiune, gandindu-te numai la cum sa iesi mai repede din sala si sa te racoresti. Printre teatrele unde stagiunea nu s-a incheiat inca se numara Nottara, Odeon, Bulandra si Teatrul de Comedie.

Actorul Gheorghe Dinica se simte acum mult mai bine, dupa ce la finalul saptamanii trecute a avut o crestere a tensiunii cauzata de caldura. „Toata aceasta poveste este o exagerare a presei in cautare de senzational. Nu a fost nimic grav, pur si simplu ma plimbam pe strada la o ora nepotrivita si mi-a cresut tensiunea de la caldura excesiva. Acum sunt la bai, urmez tratament, ascult tot ce mi-a zis medicul si sunt bine“, ne-a asigurat Dinica.

Directorul Teatrului National din Bucuresti, Ion Caramitru, este la curent cu aceasta adevarata problema cu care se confrunta institutia pe care o conduce. „Din pacate, Teatrul National s-a construit cu sistem de ventilatie.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.