Social 26 Iunie 2007 01:24
Pasionatii de literatura au asistat la o masa rotunda despre Mihail Sebastian, gazduita de Sala Senatului Universitatii Lucian Blaga, la care vor lua parte Andrei Oisteanu, scriitorul Geo Serban, prof.dr. Stefan Cazimir si dr. Mihai Gheorghiu, dar si la o cafenea literar-artistica desfasurata la Atrium Classic Caf, unde Marele Rabin Menachem Hacohen si-a prezentat opera 'Cartea Vietii Omului'.
Unii dintre melomani s-au delectat apoi cu un recital al ansamblului de muzica de camera Meitar din Israel, desfasurat la Filamornica de Stat, iar altii cu musical-ul 'Romanul unui om de afaceri', in evolutia artistilor de la Teatrul Evreiesc de Stat din Bucuresti-spectacol de Harry Eliad. Festivalul International EuroJudaica, ce se desfasoara pana in 27 iulie la Sibiu, este o premiera nationala, manifestarea dorind sa atraga atentia asupra diversitatii mostenirii culturale a populatiei evreiesti de pe teritoriul Romaniei.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.