Social 26 Iunie 2007 16:38
Piesa "You’re Beautiful" cantata de James Blunt a fost votata cea mai enervanta melodie din toate timpurile, intr-un clasament in care mai sunt incluse o piesa Crazy Frog, "My Heart Will Go On" a lui Celine Dion sau "Macarena", potrivit ziarului britanic "The Sun".

Single-ul lui James Blunt a fost pe prima pozitie a clasamentelor muzicale din 11 tari, in 2005, informeaza Newsin.

Pe pozitia a doua s-a clasat "Axel F", remixul piesei din anii '80, realizat sub titulatura Crazy Frog, care a ajuns in fruntea topurilor din 13 tari. Locul trei a fost obtinut de "Mmm Bop", din 1997, cantata de trupa Hanson.

Cea mai recenta piesa care a intrat in top este "Grace Kelly" a lui Mika (locul opt), iar cea mai veche ii apartine cantaretei Lulu, "Shout", din 1964 (locul sase).

In clasamentul celor mai enervante piese se mai gasesc "Agadoo", cantata de Black Lace (pozitia a saptea), "My Heart Will Go On", a lui Celine Dion (locul noua) sau "Macarena", a trupei Los Del Rio (locul zece).

Topul a fost realizat de site-ul de cercetari in domeniul marketingului www.onepoll.com .


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.