Traficul rutier pe Sos. Grozavesti - artera care face legatura intre Podul Grozavesti si Palatul Cotroceni - va fi intrerupt timp de trei luni, incepand de duminica si pana pe 10 septembrie, din cauza lucrarilor de amenajare a rampei principale de acces catre viitorul Pasaj Basarab.
Una din intrarile principale pe viitorul pasaj Basarab va fi amenajata pe Sos. Grozavesti, cealalta, din zona Nicolae Titulescu, urmand sa fie construita spre sfarsitul anului viitor. Circulatia autovehiculelor se va relua partial pe 10 septembrie. Soferii vor putea folosi ca rute ocolitoare traseele Bd Iuliu Maniu - Vasile Milea - Spl. Independentei si Bd. Iuliu Maniu - Sos. Cotroceni - Spl. Independentei. Lucrarile la pasajul Basarab au inceput in martie, cand a fost intrerupt traficul rutier general si cel al mijloacelor de transport in zona Garii Basarab.

Afectati de restrictiile de circulatie sunt locuitorii cartierelor Crangasi si Giulesti, precum si cei din Drumul Taberei si Militari, culoarul de trafic Vasile Milea - Soseaua Orhideelor - Podul Grant fiind una din cele doua rute care asigura legatura directa intre vestul si nordul Capitalei.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.